Хит: Со брадавиците го активираат новиот Iphone 5S
Прегледано: 2864 | Oбјавено на: 26.09.2013
Сопствениците на новите Iphone 5S, можат да ги користат своите брадавици за да го отклучат својот телефон.

На интернет се појавија многубројни видеа во кои мажи и жени го отклучуваат својот телефон со брадавиците. Сензорот за отклучување може да се користи со било кој дел од телото.

Корисникот може да сними до пет отисоци со кои ќе го отклучува телефонот. Откако овој телефон се појави на пазарот, корисниците пробаа многубројни начини на отклучување, а некои од нив дури го отклучуваат со своите брадавици.
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations