GREENFEST- најкултниот настан во регионот под Исарот
Прегледано: 1919 | Oбјавено на: 26.02.2013


Ново време ( 9ти март); старо место, на кое ќе се случи вистински BOOM- Дом на млади. Нов перформанс, но во стара, докажана организација. Атмосфера што ќе ни даде “крилја”, а ќе биде предизвикана од неповторливите, динамични и специфични вибрации на познатиот Dj Saso Recyd. Претходно загревање со штипските Dji Borce Panov и Dj NENNAT.


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови
Интервју со Мери Мирческa, ултрамаратонец
Пред околу 3,5 години сосема случајно истрчав полумаратон без никакви припреми ниту пак потешкотии. Едно ново случајно познанство таму ја смени брзината на планинарењето која до тогаш ја практикував. Од страсен планинар, станав планински тркач.
Интервју со Васил Зидровски. Иноватор и млад човек со интересен поглед на светот
 Љубопитен по природа. Интересен собеседник. Лукаво паметен кога треба да направи некој алгоритам. „Problem Solver”.
Како да се употреби докторатот за постигнување на сопствените цели
 Сè што чиниме во животот има единствена мотивација: како да ги постигнеме нашите цели. Секоја дефинирана активност, акција, размисла и улога, всушност, е насочена да го добиеме или да го оствариме она што сме го зацртале како патека на движење во нашиот живот. 
Интервју со Кокан Ајановски, тркач и Personal Wellness Coach
Трчањето не е само физичка активност. Трчањето е стил на живеење и постојана борба да се надминеш себе. 

Facebook
Reccomendations