Конкурс за дизајн на корица
Прегледано: 898 | Oбјавено на: 21.09.2020
  • Конкурс за дизајн на корица

      Ад Вербум, во име на авторот на книгата „Буниште од емоции“ - Џорџ Венистом распишува Конкурс за дизајн на насловна корица – предна и задна страна. Сите заинтересирани...

Ад Вербум, во име на авторот на книгата „Буниште од емоции“ - Џорџ Венистом распишува Конкурс за дизајн на насловна корица – предна и задна страна. Сите заинтересирани дизајнери кои сакаат да создадат креативно дело, може своите авторски решенија да ги достават на следнава маил адреса kontakt@adverbum.com.mk најдоцна до 25.09.2020 година.

Избраното решение ќе ја краси насловната страница на книгата и името на авторот на дизајнот ќе биде впишан во Импресум содржината на книгата „Буниште од емоции“.

Кратко сиже од содржината на книгата може да се најде на следниот линк: https://bit.ly/3bCrWUU

Вашите креативни дизајн решенија на насловна страница ги очекуваат на kontakt@adverbum.com.mk.

Споделете со дизајнерот кој мислите дека би имал интересно решение.


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations