Фотографии објавени на Instagram од @botovacha, од денес во кафе бар „Кала“
Прегледано: 2413 | Oбјавено на: 24.09.2014
Изложбата на фотографии снимани од мобилен телефон, пропратена со несекојдневен и невообичаен настан која се одржа во минатиот петок на кровот од терасата на хотел „Дувет“,од денес, среда 24ти Септември, ќе биде поставена во кафе бар „Кала“.

Изложбата се состои од фотографиите направени со мобилен од Слободанка Тренчева – Боте, @botovacha и објавени на Instagram.

Следејќи го својот фотографски потенцијал и сопствен сензибилитет, во фотографиите на @botovacha провејуваат урбани мотиви, пејсажи од познати светски дестинации, портрети на личности од јавниот живот, интересни моменти со богат колорит.
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
НајновиFacebook
Reccomendations