Кога зетот е за Манчестер Јунајтед, а сватовите за Сити!
Прегледано: 1825 | Oбјавено на: 26.09.2013
 Младоженецот го чита својот долг говор,и изгледа потресен, а со љубопитност и внимание го следат и сите од страната на невестата, кои пак се големи навивачи на Манчестер Сити.

Во говорот тој изразува жалење што дошле некои нови времиња, во кои личноста за која се зборува повеќе не е тука. Завршницата на здравицата целосно ги шокираше сватовите.

„Затоа, ве повикувам да станете и да му изразите почит на големиот човек кој повеќе не е со нас… Алекс Фергусон!“, заклучи младоженецот, можеби не единствениот навивач на Манчестер Јунајтед на сопствената свадба, меѓутоа во секој случај најверниот.Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations