Како да се вратите во игра по долга врска?
Прегледано: 3496 | Oбјавено на: 17.07.2013
 Започнете со листа на неколку задачи. Да речеме, нека едната задача ви биде да излегувате неколку пати неделно и да запознавате нови луѓе или охрабрете се со приказните кои вам момчиња ви се допаѓаат или поработете на самодовербата. Гледајќи на ситуацијата на овој начин, ќе се чувствувате како да напредувате и нема да се чувствувате немоќно.

Еве ви три дополнителни совети:

Почнете со мали чекори. Исто како и со секоја друга цел, почнете со мали активности. Пробајте да го подобрите секој дел од вашиот љубовен живот, ќе ве замори и на крај нема да направите ништо.

Одредете ги своите слаби точки. Бидете искрени кон себе. Ако никогаш не флертувате со спротивниот пол, поработете на тоа. Ако сте пресрамежливи, поработете и на тоа.

Почнете уште денеска. Ако започнете веднаш, ќе видите промени за седум дена, приомени кои ќе ве охрабрат да продолжите понатаму.

 

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
НајновиFacebook
Reccomendations