Што се можете да купите со 5 долари?
Прегледано: 2384 | Oбјавено на: 25.04.2013
Куповната моќ на парите во секоја државна е различна. Со ова видео можете да видите какво е влијанието на соларите во светот.
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
НајновиFacebook
Reccomendations