Како изгледа најлуксузниот хотел во светот?
Прегледано: 2228 | Oбјавено на: 04.04.2013
 Сместен во крајбрежјето на Дубаим, хотелот Burj Al Arab неколку години по ред е прогласуван за најлускузен хотел во светот. Но, истовремено ова е најфотографирана хотелска градба направена до сега во светот.Хотелот е висок 321 метар и преубаво се протега во хоризонтот на Дубаи. Со својата градба потсетува на едро. 

Но, лускузноста на хотелот не ја прават само преубавиот внатрешен и надворешен изглед, туку и приватна рецепција на секој кат и неворајтно добро обучениот персонал.  На крајот само ќе додадеме дека токму оваа лусузност има своја цена, а таа се движи од 1000 до 27,000 долари по ноќ.


 

Во продолжение следува галерија во која ви ја доловуваме луксузноста на хотелот


 

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
НајновиFacebook
Reccomendations